El raconet literari del Club del Llibre

Seguim millorant la nostra llibreria

Fa algunes setmanes vam renovar la nostra botiga, però no ens hem aturat i seguim millorant les nostres instal·lacions, per aquest motiu hem rebut una ajuda del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, en concepte de modernització de llibreries.

Un altre exemple és el “raconet literari”, que es veu a la fotografia. Aquest és l’espai on, a partir d’ara, acollirem les presentacions literàries dins de la nostra llibreria. Aquest projecte ha rebut una ajuda extraordinària del Ministeri de Cultura i Esport del Govern d’Espanya.


Seguimos mejorando nuestra librería

Hace algunas semanas renovamos nuestra tienda, pero no nos hemos parado y seguimos mejorando nuestras instalaciones, por este motivo hemos recibido una ayuda del Departamento de Cultura de la Generalitat de Catalunya, en concepto de modernización de librerías.

Otro ejemplo es el “rinconcito literario”, que se ve en la fotografía. Este es el espacio donde, a partir de ahora, acogeremos las presentaciones literarias dentro de nuestra librería. Este proyecto ha recibido una ayuda extraordinaria del Ministerio de Cultura y Deporte del Gobierno de España.


Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Logo del Ministerio de Cultura y Deporte - Dirección General del Libro y Fomento de la Lectura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot