Política de galetes i privacitat

Què són les galetes?

Les galetes (cookies en anglès) són petits arxius informàtics que es generen automàticament i queden guardats al vostre ordinador o equip quan visiteu un lloc web. N’hi ha de dos tipus: les que són imprescindibles per al funcionament del lloc web (les que controlen quan i com es mostra el contingut, les que controlen com adaptar el lloc web a les funcions d’un navegador en concret, etc.) i que no necessiten de l’autorització del visitant per a ser emmagatzemades; i les que no són imprescindibles per al funcionament del lloc web, com ara les de Google Analytics, xarxes socials, publicitat, etc., i que el visitant pot decidir si les accepta o no.

Quin tipus de galetes fem servir?

Per a poder visitar i navegar pel nostre lloc web, és necessari que al vostre equip s’hi emmagatzemin les següents galetes:

Galetes de funcionalitat del lloc. Són galetes que indiquen al “motor” del lloc web com, quan i amb quins paràmetres mostrar els continguts del lloc web. Si accediu a la botiga electrònica, aquestes galetes controlaran el vostre carret de la compra, els productes que hàgiu visitat i les vostres preferències d’idioma i moneda. Són imprecindibles i no podeu negar-vos a acceptar-les, el lloc no funcionarà sense elles.
Galetes de característiques ampliades. Són les que ens permeten dur un seguiment estadístic del tràfic del nostre lloc, permetre-us registrar-vos com a usuaris personalitzats als nostres serveis, iniciar sessió amb el vostre nom d’usuari i contrasenya, subscriure-us als nostres butlletins informatius, o aprofitar les funcions de compartició a les xarxes socials. No esteu obligats a acceptar aquestes galetes, perdreu aquestes funcionalitats però el lloc web seguirà funcionant correctament. En concret, fem servir les següents galetes:

  1. Galetes d’anàlisi estadística i geolocalitzacióGoogle Analytics
  2. Galetes de registre: són les que, si sou usuari registrat del nostre lloc web o d’alguna xarxa social compatible amb el nostre lloc web, permeten al nostre lloc recordar-vos i identificar-vos, i connectar-vos amb les vostres xarxes socials (Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, Instagram, etc.) per a compartir els nostres continguts.
  3. Galetes publicitàries: no en fem servir de cap mena.
Política de galetes i privacitat 

El 25 de maig de 2015 va entrar en vigor la normativa europea de protecció de dades, més coneguda com a Reglament General 2016/679 (UE) de Protecció de Dades (en endavant, “RGPD”), així mateix el passat 25 de maig de 2018 aquesta normativa va passar a la seva plena aplicació.

D’aquesta manera, al Servei de Secretaria S.A. estem preparant-nos per assumir els nous compromisos que estableix la regulació en matèria de protecció de dades de caràcter personal i així oferir-ls un servei ajustat als requeriments del marc legal futur.

En aquest sentit, ens dirigim a vostè amb la finalitat d’informar-lo dels canvis més importants que incorpora aquesta nova normativa Europea de Protecció de dades personals, les quals es detallen a continuació, com per exemple, algunes de les modificacions i novetats que es desprenen de la seva aplicació:

· Ampliació dels drets com a interessat o afectat proporcionats, que inclouen novetats com són el dret a l’oblit i el dret a la portabilitat de les dades.

· La figura del Delegat de Protecció de Dades.

· L’obligatorietat de demanar el consentiment mitjançant acció clara o afirmativa de l’interessat.

· L’aparició de noves bases legítimes que permeten el tractament de dades, o

· L’obligatorietat de comunicar els incidents de seguretat que poden afectar els drets i llibertat dels interessats.

Al Servei Secretaria SA l’informem que els tractaments són requerits pel correcte desenvolupament de la relació contractual entre vostè i Servei Secretaria SA.

Al Servei Secretaria SA l’informem que seguim tractant les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

D’acord amb els drets que confereix la normativa vigent i aplicable en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació del tractament, supressió (“dret a l’oblit”), portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com la revocació del consentiment prestat pel tractament d’aquestes, dirigint la seva petició a l’adreça postal (C. Castella, 30, 08820, El Prat de Llobregat, Barcelona) o al correu electrònic serveisecretaria@serveisecretaria.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot